Blog

Juul en Silke op Schiermonnikoog!


Lieve Freek en Jet,

Hoe is het daar in Rijssen? Hebben Kwiebus en Pip nog altijd veel lol samen? Volgens mij kunnen de kleintjes nu zo langzamerhand gaan wisselen. Juul heeft tot nu toe lang niet zoveel gebeten als Silke destijds maar toch is het wel fijn als die haarscherpe naaldjes straks uit het bekkie zijn. Ze blijft regelmatig in mijn vingers hangen en dat voel je wel haha!

We waren afgelopen weekend op Schier met ons doezen-vrienden-clubje. Met 8 mensen en 8 doezen in een huis. Het ging allemaal heel goed!De honden konden het prima met elkaar vinden (wij ook) en Juul gedroeg zich voorbeeldig. Behalve als ze tijdens de lange wandelingen die we met elkaar maakten zo nu en dan een poosje gedragen werd, dan piepte en jammerde ze half Schier bij elkaar haha!

Boot en bus onderging ze heel rustig, op de terugvaart heeft ze de hele tijd bij mij op schoot liggen slapen. We hadden veel bekijks. De meeste mensen vlogen gelijk op Juul af omdat ze haar zo schattig vonden.

Op terrasjes en in restaurants lag ze lekker naast Silke te slapen. In huis en tijdens wandelingen zochten Silke en Juul elkaar steeds weer op en speelden heel veel samen.

Ook beschermde Silke Juul tegen honden waarvan ze dacht dat het niet helemaal pluis zou zijn, die kwamen niet bij haar!

Gelukkig had Juul snel door dat zeewater niet lekker is. De golfjes vond ze wel interessant maar ze hoefde er niet zo nodig in met de pootjes.Beetje scharrelen aan de waterkant en wel lekker door plassen stappen.

Mooi om mee te maken allemaal. Het weer werkte goed mee. De buien die er waren vielen voornamelijk als wij niet buiten waren, keurig geregeld. Het was zo nu en dan bijna zomers-warm.

Deze eerste minivakantie met Juul erbij is dus heel goed verlopen, we hebben allemaal enorm genoten!

Lieve groet van ons allemaal en een dikke knuf voor de hondjes,

Marijke

 

Zie hier de leuke foto's van Juul en Silke op Schiermonnikoog!

 

 

 

 


Vorige bericht: De belevenissen van Freya!
Volgende bericht: Het allernieuwste nieuws over Freya!Klik hier voor het nieuwsarchief