Blog

Leuk nieuws over Jip!!


13-10-13

Hallo Freek en Jet,

Hier een berichtje van Jip. Het gaat heel goed met Jip, ze groeit hard en wordt al echt groot. Ze weeg ondertussen ruim 6 kilo, dus ze doet goed haar best ;-) Haar vacht lijkt al te veranderen, ze wordt ruwer en is minder zacht. En ze wordt natuurlijk ook steeds slimmer... Hoort ze de buitendeur, dan staat ze al naast je om naar buiten te gaan. Hoort ze de koelkastdeur, oh misschien komt er wel wat lekkers uit! Hoort ze de kinderen op de trap: kwispel, kwispel, daar komen ze! Spelen! Ja!! Aan enthousiasme ontbreekt het haar niet!

Helaas gaat dit nog regelmatig gepaard met bijten. Noah kan hier goed mee omgaan, maar bij Jasper gaat dat wat minder. Alhoewel hij het de laatste paar dagen ook wel doorheeft hoe hij haar dan aan moet pakken.

Jip houdt van wandelen, helaas wordt er dan niet altijd gedaan wat moet, maar onderweg is wel van alles te beleven. Blaadjes die rond dwarrelen, kinderen die we tegenkomen (die vindt ze geweldig! ), andere honden (daar moet ze nog erg aan wennen...) en rennen en springen natuurlijk. Het leven is een groot feest!

'S morgens meldt ze zich netjes en dan is de bench nog droog, overdag gaat het nog wel eens mis. Want naar buiten als het regent? Nee liever niet! Ze steekt haar snoet buiten de deur en draait zich dan net zo hard weer om!

Kortom er valt genoeg te beleven met haar en de kinderen knuffelen er wat af. Ze is een geweldige aanwinst voor ons gezin en we zijn maar wat blij met haar! Ze is niet meer weg te denken.

Foto's Jip!

Groetjes, Erik, Hannie, Noah en Jasper Nijkamp

 


Vorige bericht: Tip van Marijke!
Volgende bericht: De belevenissen van Freya!Klik hier voor het nieuwsarchief