Blog

Zo gaat het nu met Doeska!


06-10-2013

 

Wat vliegt die tijd toch! Doeska(Arnaq Yula)) alweer 3 maanden oud!

Er is helaas weinig veranderd bij haar.. Ze is nog steeds erg druk en bijterig en vooral onderzoekend!

Maar daarnaast is ze wel gegroeid uiteraard. Ze weegt nu 5 kg, wel het lichtst van allemaal? Maar goed, ze was toch ook de lichtste meende ik. Volgens de dierenarts bij het laatste bezoek geen enkele reden tot onrust. Ze is levendig en kerngezond! Wel gaan we nu meer diverse soorten voer proberen, want ze liet Smolke helaas nogal vaak liggen.

Ze is nagenoeg geheel zinnelijk en plast sporadisch nog een keer ergens in de kamer/keuken/bijkeuken. Meestal heeft dat meer te maken met onoplettendheid van ons zelf…. Een krant gebruiken we niet meer. Ze piept altijd als ze wat moet doen en loopt te drentelen. Dan doen we snel de achterdeur open en hupsssss.  We laten haar nu zo`n 3 keer per dag echt uit met een wandeling, maar een behoefte doet ze dan nog steeds niet. Dat doet ze nog steeds in de tuin.

Al vergt het soms wel veel geduld met haar, we kunnen haar niet meer missen! Die blik in de ogen, de uitdaging, de blijdschap bij thuiskomst, het huiselijke wat we 2 jaar hebben moeten missen met haar voorgangster(We zijn Tosca nooit vergeten) doet ons heel veel deugd!

We gaan nu echt het park in en ontmoeten daar andere honden. Heel grote vind ze eerst even eng….maar dan? Dan winnen haar scherpe tandjes het van die grote hond hahaha. Ook durft ze in water te lopen, bij Nunspeet in de Zandenplas. Ze vond dat fantastisch! Tot de volgende keer…

Liefs en groetjes van Dick, Lisette, Peter en Doeska!

Ps. Doeska ligt regelmatig met het typen van dit bericht aan mijn voeten….

Foto's!


Vorige bericht: Met Freya gaat het prima!
Volgende bericht: Marijke schrijft over Juul!Klik hier voor het nieuwsarchief