Blog

Het gaat goed met Jip! Lees maar...


 

Hallo Freek en Jet,

Even een 'update'. van onze lieve Jip.

We hebben Jip nu bijna een week bij ons in huis en we zouden haar voor geen goud meer willen missen! Het is een heerlijke, lieve, schattige, erg ondeugende, speelse pup! Geweldig. Echt een aanwinst binnen ons gezin.

Zondag hebben we een stukje met haar gewandeld op de heide. Ze vond het geweldig. Ze is zonder riem meegelopen, en verloor ons geen moment uit het oog! Heeft heerlijk gespeeld met de kinderen onderweg. Alles wat je tegenkomt is nieuw natuurlijk en af en toe keek ze met verwondering om zich heen! Wat mooi is dat toch, als je nog zo kan genieten! Kunnen we weer van leren ;-) 's Nachts slaapt ze in de bench. De eerste nachten heeft ze zich wel eens laten horen, maar dat gaat nu eigenlijk heel goed. We hebben vanaf maandag een lekker warm kruikje erbij in gelegd en daar ligt ze heerlijk tegenaan te slapen. De laatste nachten gaat ze uit zichzelf de bench in, krult zich op en gaat lekker slapen.

Zodra ze ons 's ochtends hoort is het wel gebeurd met de rust, maar dan gaat Jasper snel naar beneden om haar eruit te laten! Snel naar buiten om een plasje te doen en dan spelen! Jasper vindt het nog wel eens moeilijk om haar enthousiasme af te remmen, dus hij kruipt nog wel eens op de bank, een eindje weg van die bijtgrage Jip!

Als Noah dan beneden komt is ze helemaal blij! Op naar de volgende! Noah doet het heel goed met haar en is consequent en duidelijk. Je merkt dat Jip dat heel goed weet.

Overdag in de bench is nog wel eens moeilijk. Jip vindt het niet leuk als ze dan opgesloten wordt en alleen gelaten. Helaas is dat soms niet anders en zal ze daar toch aan moeten wennen. Maar ook dat gaat al een stuk beter dan in het begin van de week.

Kortom, langzamerhand gaan we aan elkaar wennen.

We kunnen haar nu al niet meer wegdenken en zijn erg blij dat we toch de stap hebben genomen een 'nieuw' hondje te kopen! Ik denk dat het zo moest zijn Freek en Jet!

Groetjes, Erik, Hannie, Noah en Jasper

 


Vorige bericht: Nog meer mooi nieuws! Nu over Juul!
Volgende bericht: Afscheid van Polle!Klik hier voor het nieuwsarchief