Blog

Nieuws over Joy!


06-09-2013

Hallo Freek en Jet,

Hier dan een berichtje van Joy…….(.ons vrolijke fransje)

Ze heeft nu precies een week haar vertrouwde nestje verlaten, en dat viel dan ook de eerste nacht niet mee .Ze jankte alles aan elkaar vast en dat hield ze dan ook vol tot 02,30 uur……..Maar iedere nacht ging het beter en is de rust nachts  wedergekeerd in huize Machielsen.

Joy is een heerlijk vrolijk hondje,  spelen in de tuinen, rare sprongen erbij prachtig om te zien.

Wel houdt ze je de gehele tijd goed in de gaten, loopt continue achter je aan, en als ze moe is gaat ze op je voeten liggen zodat je niet ongemerkt weg kunt gaan. Alleen laten vindt ze nog moeilijk. We zien nu dat ze soms de bench opzoek om daar ff een tukkie te doen.

Met Luna en Joy gaat het steeds beter. Ze heeft al goed in de gaten dat ze Luna niet te fel moet benaderen want dan bromt Luna wel even van zich af. (al hoewel ze daar niet eens echt van onder de indruk is)

Wij zijn nu al stapelgek met haar.

Groetjes Helwich, Erwina, Sharon , Lynn en natuurlijk…….JOY

 

 

Met Joy gaat het goed. Afgelopen nacht ging het al een stuk beter. Eerst even janken maar duurde dit keer niet zo lang. Om 06:30 uur meldde ze zich. Even laten plassen en daarna de bench weer in tot 07:30 uur. Netjes toch? De rest van de dag heerlijk spelen. Met name buiten gekke bokkesprongen en maar rennen door het gras! Plassen en poepen doet ze mooi buiten! Het is een heerlijk ding.


Vorige bericht: Nog meer mooi nieuws! Nu over Juul!
Volgende bericht: De belevenissen van Doeska!Klik hier voor het nieuwsarchief