Blog

Nieuws over Kees!


01-09-2013

Kees is erg gesteld op zijn vrijheid!! De bench is nog niet helemaal zijn plek, maar we zijn druk aan het oefenen. Hij ligt nu lekker te slapen in de bench en hopelijk doet hij dat vannacht ook! Wij blijven trainen!

04-09-2013

Hoi Freek en Jet,

Het gaat heel erg goed met Kees, hij is al helemaal gewend aan ons gezinsleven. De 1e nacht had hij het een beetje moeilijk, maar dat ging de 2e en 3e nacht al een stuk beter. Gisteravond ging Kees zonder problemen lekker slapen in zijn bench tot vanmorgen half 7!!

De 1e  paar dagen was het een drukte van belang met vrienden en familieleden die ons nieuwste gezinslid kwamen bewonderen.  Ook de kinderen uit de buurt zijn helemaal wild van Kees ze komen elke dag even langs om Kees een dikke knuffel te geven. De rust is nu weer een beetje wedergekeerd en Kees heeft helemaal zijn draai gevonden. Alle poepen en plassen doet hij netjes tijdens het wandelen of in de tuin. Gelukkig is het nog steeds erg mooi weer en staat de achterdeur de hele dag open en kan hij naar buiten wanneer hij wil. De tuin is volledig afgesloten en daar kan hij naar hartenlust rennen en spelen.

Kees is echt een aanvulling op ons gezin en we zijn heel erg blij met hem!!

Tot snel.

 

Groeten,

 

Frank, Jeanet, Guus, Roos en Teun.


Vorige bericht: Nog meer mooi nieuws! Nu over Juul!
Volgende bericht: Nieuws over Joy!Klik hier voor het nieuwsarchief