Blog

Donderdag 29-08-2013


Bijna Afscheid!

Morgen is het zover. De eerste pups gaan ons verlaten. Joy ( rood/wit geblokt) gaat als eerste en Freya (zonder strikje) gaat als tweede. Zaterdag gaan Juul (zwart), Kees (blauw) en Jip (wit)!  Vanaf zondag moeten we het ook zonder Doeska (rood) doen! Vrijdag, 6 september zeggen ook Polle en Dirk ons vaarwel.  Het 'lege nest syndroom' is in aantocht...

Maar....de puppies gaan niet zonder een leuke foto van het nieuwe gezin bij ons de deur uit! Voor ons een mooie herinnering!

Toch hebben we een prachtige laatste week gehad met onze kleine donderdersteentjes. Een week van vooral socialisatie! Naar het centrum van Rijssen, de spoorlijn, de dierenarts, de dierenwinkel met alle hun heerlijke verleidingen en nog zoveel meer. 

Acht weken lang hebben wij mogen genieten van dit nieuwe leven en met veel liefde en zorg hebben wij 'geprobeerd' alle onze puppies, tot zover, op te laten groeien. Nu is het de beurt aan hun nieuwe baasje! Dat zal 'wennen' zijn voor alle partijen maar de nieuwe gezinnen krijgen er allemaal een vrolijke, blije en trouwe kameraad bij! Daar zijn wij 100% van overtuigd. Natuurlijk wel met de 'juiste opvoeding'!!!

Wij gaan proberen (indien het nieuwe baasje dat op prijs stelt) om het komende jaar de kleine doesjes zo nu en dan te volgen met een verhaaltje en een paar foto's.

Over foto's gesproken.......

Bekijk ook een 'levend schilderij'!


Vorige bericht: Gedoe(s) rond het Reggedoeshoes!
Volgende bericht: Afscheid van Joy, Freya, Juul, Kees en Jip!Klik hier voor het nieuwsarchief