Blog

Gedoe(s) rond het Reggedoeshoes!


Enige tijd geleden onstond er bij ons het idee om eens een wandeling te organiseren in Rijssen van de Havelte Schapendoes Wandelclub. Gewoon gezellig op een zondag in augustus! In alle enthousiasme hebben wij een mail de deur uitgedaan en de reacties volgden al snel. Ruim 20 mensen melden zich, samen met hun hond, aan!

Afgelopen zondag, 25 augustus 2013, was het dan eindelijk zover. Tussen 11 en 12 was iedereen aanwezig. Gelukkig klaarde het weer snel op en rond 11:00 uur werd de zon onze grote vriend. Er werd wat 'afgepuppyknuffeld' ! Daarna tijd voor koffie met cake en gezellig bijkletsen. En de honden...die vermaakten zich prima met elkaar. Ook mooi om diverse pups van ons van vorig jaar weer bij ons in de tuin te zien rondhuppelen maar nu een slagje groter. Broes, Silke, Guus en Yip....

In de middag met ons allen de 'paden op en de lanen in'! Wandelen in het heerlijke Rijssense bos. Wat hebben we samen met de honden genoten. Ravotten, spelen, snuffelen en zwemmen. Zeker 2 uur zijn we onderweg geweest.

Bij terugkomst een pensstaafje voor alle honden, waterbakken werden zo goed als leeg geslurpt en voor de mensen was er soep met balletjes en bolletjes. Teven werd de nodig frisdrank naar binnen gewerkt.

Wij kijken terug op een fantastische dag die voor herhaling vatbaar is. We kunnen hier nog een eindeloos verslag van maken maar ook deze keer zeggen alle prachtige beelden genoeg!! De foto's zijn gemaakt door Marjolein Flobbe, Eric Neef, Tanja Rozendaal, Freek en Jet!

Wij willen iedereen bedanken voor de komst en de gezelligheid!

Lieve groet,

Freek en Jet


Vorige bericht: Maandag 26-08-2013
Volgende bericht: Donderdag 29-08-2013Klik hier voor het nieuwsarchief