Blog

Zondag 11-08-2013


Met veel plezier kijken we terug op de afgelopen week. 

Elke dag worden de pups vrijer en weten inmiddels goed de weg bij ons in de keuken. Na het eten is het spelen, vechten, dollen en alles verkennen! Zo nu en dan klinkt er een heftig gejank vanuit een hoek. Ja hoor, Ami en Argos bijten elkaar in de oren! Een eindje verderop bijten ze elkaar in de staartjes. Nog weer verderop horen we een behoorlijk gekreun...er zit er één heerlijk een drolletje te draaien. En zo beleven we vanalles, elke dag opnieuw. Heerlijk zo'n half uur spelen in de keuken. Maar daarna is het rusten en zoeken ze elkaar op om zich heerlijk tegen elkaar aan te nestelen. Vanavond was Asterix de enige pup die uit zichzelf in de werpkist ging liggen slapen de rest was zoek. Hallo? Waar is iedereen? Maar eens even onder de bank kijken en ja hoor, daar lagen 8 puppies heerlijk tegen elkaar aan te knorren!!

Verder groeien ze heerlijk en doen het allemaal één voor één heel erg goed. Nu krijgen ze een grotere hoeveel voer dus zijn we vandaag over gegaan van 3x naar 4x daags zachte brokjes en alles gaat schoon op. 

Ook weer een week met veel aangeloop en bezoek van de nieuwe eigenaren. Dat zijn altijd weer van die gezellige bezoekjes! Met elkaar hangen boven de werpkist en de ren en genieten van het prachtige levendige schilderij. En dan komen er de knuffelmomenten.......niemand kan er genoeg van krijgen!

Ook Marijke, Eric, Inge en natuurlijk Silke waren weer van de partij. Die lieve Sil, wat was ze weer goed voor de puppies! Het waren weer prachtige momenten met elkaar. Vandaag maar eens eventjes gesnoept van de heerlijke zelfgebakken koekjes van Marijke! Ze waren....mmmmmm.....van Marijke!

Eventjes klikken voor de leuke foto's van afgelopen week!

Gezellige foto's van Marijke!

Blijf ons volgen!

Groet,

Freek en Jet

 


Vorige bericht: Vrijdag 09-08-2013
Volgende bericht: Maandag 19-08-2013Klik hier voor het nieuwsarchief