Blog

Zondag 04-08-2013


Op de helft alweer. Over vier weken moeten we van al onze mooie, lieve, kleine, schattige pupkes afscheid nemen. Maar even niet aan denken! Nog heerlijk vier weken lekker kroelen en knuffelen.

Deze week zijn we met de brokjes begonnen, welliswaar geweekt. Ze groeien goed maar zijn allemaal wat lichter in gewicht dan het nest van vorig jaar. Plassen en poepen gaat ook heel erg goed!!! Het zou mooi zijn dat ze het op de krant zouden doen en niet in de water- en eetbak! Haha...we beleven er soms wat mee. Maar ze kunnen ook fantastisch met elkaar spelen. Een genot om naar te kijken. 

Kwiebus is nog steeds de beste moeder die er op deze aarbol rondhuppelt. Voeden doet ze uiteraard steeds minder maar ze houdt continue een oogje in het zeil. Regelmatig houdt ze een 'nestcontrole!' Ze krijgt extra eten om haar conditie gezond te houden. Haar vacht is erg dun geworden door de hormonen maar onze ervaring is dat ze over geruime tijd een extra mooie vacht terug krijgt.

Er is weer gezellig bezoek langs geweest deze week. Fam. Nijkamp, Fam. Machielse, een leuk buurmeisje, Hans en Saskia, Tom, Marijke, Inge en Annemarie! Er is weer wat afgeknuffeld en gefotografeerd......

Marijke heeft vanmiddag, samen met Freek, alle pups ontwormd. En Silke, de schapendoes van Marijke, was de allerliefste surrogaatmoeder! Wat kostelijk om te zien hoe Silke met alle pups omging. De pups dachten even lekker te drinken bij Silke maar er kwam helaas niks uit. Aaaaah......wat jammer nou!

Nu gaan we op naar week 5 en zijn benieuwd wat ons deze week zal brengen. Het leven zit boordevol verrassingen dus we laten alles heerlijk op ons afkomen.

De foto's spreken boekdelen!

 

Blijven jullie ons volgen?

Groetjes en tot volgende week. Weer nieuwe foto's en blog.

 


Vorige bericht: Zaterdag 27-07-2013
Volgende bericht: Vrijdag 09-08-2013Klik hier voor het nieuwsarchief