Blog

Zaterdag 27-07-2013


Vandaag zijn ze alweer 3 weken. Het worden al hele lummeltjes en steeds brutaler. Gelukkig slapen ze nog veel maar wordt toch al iets minder. Nu is er wat meer ruimte om samen te spelen. Natuurlijk ook weer een lust om naar te kijken. Elkaar in de oortjes bijten, bekvechten en rollebollen over elkaar heen. Interactie! Dan komt er heel wat decibel uit de werpkist. Inmiddels heb ik al wat filmpjes op facebook gezet maar zal proberen ze komende week ook op de site te plaatsen. Mocht je ons willen volgen via facebook?  https://www.facebook.com/henriet.opgelder

Maandag zijn alle pups ontwormd en volgde er weer een heerlijke 'poepdag!' Dan word je er druk mee als je die dag toevallig alleen in huis bent. Poeh!! Maar het is allemaal goed gekomen. Daarna nog extra bijvoeden want Kwiebus voedt steeds minder zelf. De pups zitten nu dan ook in de overgang van moedermelk naar brokjes met puppiemelk! Deze periode wordt ook wel 'spenen' genoemd. 

De nieuwe eigenaren van diverse pups zijn, voordat ze op vakantie gingen, nog even langs geweest om naar hun nieuwe aanwinst te kijken. Dat kan natuurlijk altijd. Verder niet zo heel veel mensen over de vloer gehad i.v.m. de vakantie. Vanavond zomaar even de fam. Zonnebelt uit Rijssen op visite gehad. Wat een Oooo's en een Aaaaa's....Leuk!

Inmiddels zijn de oortjes ook open. Zodra we boven de werpkist hangen en beginnen te praten worden ze allemaal wakker en komen ze meteen naar je toe. Het lopen gaat steeds beter, zo nu dan wordt er nog geboemeld alsof ze een borreltje op hebben. 

Ook Kwiebus verkeerd in gezonde toestand. Vanavond liep ze als een haas achter een haas aan, ze had 'm bijna te pakken. Ja, dan hadden we morgen haas gegeten. Maar de haastige haas ging er toch als een haas vandoor....Maar we hebben geen haast, misschien volgende keer beter!? Het was in elk geval weer een heerlijke wandeling langs de Regge! Samen met Sita en een Endelbucher heeft Kwiebus heerlijk gezwommen in de Regge. Een does in de Regge.... 'Reggedoes!!'

Dit was het weer voor deze week!

Foto's dl.1 Klik...

Foto's dl.2 Klik...

Blijven jullie ons volgen?


Vorige bericht: vrijdag 19-07-2013
Volgende bericht: Zondag 04-08-2013Klik hier voor het nieuwsarchief