Blog

vrijdag 19-07-2013


Negen paar oogjes keken ons vanmorgen aan en negen staartjes kwispelden vrolijk. Negen piepkleine hondjes beginnen heel langzaam te ontdekken dat ze vier pootjes hebben om zich voort te kunnen bewegen. We beginnen met de achterpootjes en maken dan een sprongetje. Het is dat ze geen buideltje hebben anders leken ze net kangaroes!

Deze week een klein beetje bezoek gehad. Zondag zijn Eric, Marijke en Inge weer even langs komen waaien vanuit Groningen. Marijke, koekjesbakster 1ste klas, bracht 2 dozen heerlijke cupcakes mee. Wat ze verder nog bij zich hadden was een fototoestel en gsm met camera.....klik! Silke mocht dit keer ook mee. Ze vond het nogal boeiend en boog zich met regelmaat over de werpkist. Ja Sil, daar ligt ergens je halfzusje!

Maar Silke vond het ook wel boeiend om eens een kijkje te nemen vanaf de ingang van de werpkist. Maar ineens kwam Kwiebus onder de tafel vandaan. En maakte Silke vriendelijk maar duidelijk te kennen dat ze nu even te ver ging. Silke begreep meteen de boodschap en zette haar versnelling in de achteruit! Kwiebus ging voor de ingang liggen om de veiligheid van haar pups toch maar te waarborgen. Mooi om te zien!!

We kunnen samen uren kijken naar al dat mooie grut wat zo heerlijke kris kras over elkaar heen duikelt. Ze zijn allemaal even mooi, echt waar. Wij zijn benieuwd hoe de karaktertjes zich gaan ontwikkelen!

Ongeveer vanaf de 3de week gaan we bijvoeden. Werk aan de winkel.....

bekijk hier de foto's van week 2 !

Blijven volgen hoor! 


Vorige bericht: Zaterdag 13-07-2013
Volgende bericht: Zaterdag 27-07-2013Klik hier voor het nieuwsarchief