Blog

Zaterdag 13-07-2013


Beste Reggedoesbezoeker, leuk dat je weer een kijkje neemt op onze website! Helaas zijn we door familieomstandigheden een klein beetje achtergeraakt maar hopen toch vanaf nu regelmatig met een blog terug te komen! En natuurlijk mooie foto's van Kwiebus en haar pups. Laten we vooral ook Sita niet vergeten. Sita besnuffeld elke dag alle pups! Wij zouden wel eens willen weten welke informatie Sita daar uithaalt. Het is wel een prachtig gezicht om te zien.

Het gaat ontzettend goed met Kwiebus. Maandag was het wat minder, koorts, diaree...Maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen. De pups vielen de eerste dag wat af maar nu groeien ze als kool en verkeren in blakende gezondheid. Zo nu en dan komt er wat kraamvisite langs, niet te veel en niet te lang. De pups hebben de rust nog erg hard nodig.

Dagelijks liggen ze heerlijk, in allerlei posities, bij elkaar in de werpkist onder de heerlijke warme lamp. Zo nu en dan verplaatst de hele groep zich naar een andere hoek. Bij één kik komt moeder Kwiebus kijken wat er aan de hand is en gooit ze haar tepels bloot! Een hele zorgzame moeder. Maar wanneer de pups aan het drinken zijn en baasje komt plotseling binnen dan springt Kwiebus in al haar enthousiasme en bungelende pups aan haar tepels uit de werpkist. Tja, dan wil er nog wel eens een puppie buiten de werpkist liggen. Woooow....dan kunnen ze krijsen. Even knuffelen, troosten en weer terugleggen bij de broertjes en zusjes.

De eerste nieuwe eigenaren hebben zich al gemeld. Wij zijn in elk geval de eersten en houden zelf een leuk teefje. Maar er blijft nog een teefje in Rijssen, bij de familie Nijkamp. Leuk hé? Straks lopen er 3 pups van ons in Rijssen. Ja, Jette uit het vorige nest dartelt ook nog steeds vrolijk rond in Rijssen. Een te gekke ondeugende mooie schapendoes. Het is precies Kwiebus alleen de kop van Jette is wat zwarter.

Eric en Marijke uit Groningen konden de verleiding ook niet weerstaan en hebben weer een teefje gereserveerd. Dus Silke krijgt er een halfzusje bij!! Oeps, dat wordt nog knokken tussen ons en Marijke ;-)!! Wie de uiteindelijke winnaar zal zijn horen jullie over een aantal weken. Haha...

Ook gaat er een teefje naar Elburg, naar de familie van Raalte. Gisteravond hebben ze voor het eerst hun evt. toekomstige hondje bewonderd. Ze waren er niet bij weg te slaan. Hun hondje komt in elk geval in een mooie omgeving terecht! Gezellig wandelen langs het strand van het Veluwemeer.

Week 1 zit erop, wij kijken uit naar week 2. Jullie ook? Oh ja, leuke foto's zien? Klikje....

Blijf ons volgen!

 


Vorige bericht: Zondag 07-07-2013
Volgende bericht: vrijdag 19-07-2013Klik hier voor het nieuwsarchief