Blog

Vrijdag 21-06-2013


Yes!! Ons Kwiebs is weer zwanger! Maar liefst 8 puppies telde de dierenarts, misschien nog meer. Nou dat zal bijna niet gaan gezien Kwiebus†maar 9 tepels heeft. Als het er meer zijn dat wordt het nog harder werken voor ons want dan moeten we gaan bijvoeden! Maar we zullen ze met alle liefde en aandacht weer naar de 8 weken loodsen! Zie hier de foto van de echo!

Op 5 mei is onze 'schoonheidskoningin'' gedekt door haar prachtige†'Prins Op 't Witte Paard', Zijn Bor v. Deerne Dartel,†wij stonden erbij en keken ernaar. Bor woont, zoals eerder vermeld, in Roermond. Wij hebben†er een gezellig/†mooi†lang weekend van gemaakt door te kamperen op de boerderijcamping 'Het Spikkerdal'.†De dagen waren zonovergoten en†stonden we heerlijk,†in alle rust,†tussen de†fruitbomen. Twee prachtige paarden hielden een 'oogje†in het zeil'.

Dan maar afwachten. Een predictortest voor honden zou uitkomst bieden.

Tja, Puppies in Juli! Wanneer zullen we dan op vakantie gaan? We besloten 22 mei te vertrekken richting het mooie Lazise aan het Gardameer, daar waar †'Jack'†nu woont! Jack, die we vorig jaar als pup achter hebben gelaten bij de fam. Arrighini. Natuurlijk hebben we hem bezocht!! Wat een mooie hond en wat†heeft hij het goed bij deze leuke familie! Bekijk hier eens de foto's.

Kijk hier ook eens even en zie Jack toen en nu!

Met Kwiebus gaat het naar omstandigheden goed. Ze wordt natuurlijk dikker en alles gaat moeizamer. In ItaliŽ wilde ze slecht eten, nu krijgt ze weer de puppiebrokjes die erin gaan als koek. En de nodige lekkere snoeperijen natuurlijk! Wij wachten in spanning in af op de verdere ontwikkelingen.†

Onze voorbereidingen zijn begonnen,†de werpkist is weer van zolder gehaald. Alles zal dik in orde zijn voor moeder en haar kuikens. Alle kranten worden weer verzameld en worden ontdaan van de nietjes. De puppiemelk is ingekocht, nieuwe voerbakken worden besteld, de kraamkamer wordt binnenkort weer in orde gemaakt en de gekleurde lintjes voor de puppies liggen ook alweer klaar! Nu rest ons nog om te hersenspinselen over de namen! Alles met een A! Idee? Kom er maar mee.....!!

Blijven jullie ons volgen?

Groetjes,

Freek en Jet


Vorige bericht: Beoordeling/ nestpresentatie mei 2013
Volgende bericht: Donderdag 04-07-2013Klik hier voor het nieuwsarchief