Blog

Zaterdag 4 augustus 2012


Op bezoek bij Eric, Marijke, Inge en Silke!

Zaterdag 4 augustus hebben een bezoek gebracht aan Eric, Marijke, Inge en Silke in de mooie stad Groningen. Kwiebus en Broes ( onze logéhondje) mee... We kregen natuurlijk eerst een allerhartelijkst ontvangst door Silke, gevolgd door de rest. Kwiebus, Silke en Broes gingen natuurlijk bij elkaar op onderzoek uit, prachtig! Kwiebus vond het op een gegeven moment wel welletjes maar Broes en Silke hadden elkaar, als broer en zus, weer teruggevonden! Zijn geen moment bij elkaar vandaan geweest, de hele dag hebben ze samen gespeeld.

Het was prachtig weer, dus heerlijk buiten zitten aan de koffie en met ons allen genieten van de 'spelende schapendoezen'! En natuurlijk de nodige verhalen....Wat ook niet ontbrak was het maken van veel,  heel veel foto's ! Tussen de middag gezellig samen aan de picknicktafel gelunched met broodjes, wraps en sap!

Tijd voor ons om de stad in te gaan, de honden blijven thuis bij Marijke en Eric. Eric brengt ons weg met de auto, afgesproken was met de bus weer terug te gaan. Samen heerlijk door deze mooie stad gebanjerd, terrasje pakken, winkel in, winkel uit. Dan kom je nog een collega tegen, altijd gezellig! Nog even op zoek naar Groninger koek, zonder succes!! Te laat, alle koek was op, zelf de kletskoek en de lariekoek!! Nou ja, dan maar een koekje van eigen deeg eten bij Marijke. Eind van de middag weer terug, met de bus! Natuurlijk stappen we een halte te ver uit en begint het met bakken uit de lucht te regenen....Wat een pech. Toch maar schuilen bij Albert Heijn, we bellen Marijke, neemt op en zegt: 'Waar kan ik jullie ophalen"! Geweldig!

Eenmaal thuis bij Marijke staat natuurlijk de eigengebakken chocoladetaart klaar met een bakkie warme koffie. De honden liggen inmiddels uitgeteld in de kamer en keuken! Zijn die middag heerlijk uitgelaten door Marijke en Inge! Met name Broes en Silke hebben de dag van hun leven gehad, en zijn voor altijd 'dikke maatjes'!

Aan alles komt een eind, ook aan een gezellige dag Groningen! Eric, Marijke en Inge, bedankt voor jullie 'gastvrijheid' en vooral... 'gezelligheid''!!

Op zondag 27 augustus volgde er een schapendoeswandeling bij Havelte!! Broes en Silke zochten elkaar meteen weer op, wat mooi!!

Groet,

Freek en Jet

 

 

 

 

 


Vorige bericht: 31- 07- 2012. Broes, uit logeren!
Volgende bericht: Zaterdag 13-10-2012Klik hier voor het nieuwsarchief