Blog

Donderdag 26-04-2012


Wat een feest in ons huis, het wordt steeds gezelliger! Zie ons fotoalbum week 7 dl1  week 7 dl.2. en week 7 dl.3!! Wij realiseren ons steeds meer dat we op dit moment 'rijk' zijn! In het bezit van 8 ontzettende lieve, vrolijke en bovenal gezonde schapendoespuppies! We geven veel liefde en zorg weg, maar krijgen het dubbel en dwars weer terug. Tja, wat een rijkdom!

De dierenarts is maandag geweest, alle puppies hebben de inenting prima doorstaan en ze zijn allemaal 'kerngezond'! Vanaf nu zijn ze alle 8 in het bezit van een 'heus 'paspoort!! De dierenarts vond het er allemaal maar 'wat' leuk uitzien. Ook de 'speeltuin', buiten! Wat een succes, die speeltuin. Lekker in de frisse zonnige buitenlucht, en wat een vrijheid!! Gistermiddag hebben ze met z'n allen 'gepicknickt' in de speeltuin. Wat ze ook erg leuk vinden is de 'tunnel', heerlijk in en uit rennen maar ook een grandioos bed om heerlijk in te slapen. Wat waren die kleine ukkies moe.....Nou ja, de foto's spreken boekdelen!

Inmiddels zijn ook alle namen vastgesteld door de nieuwe 'eigenaren, de meesten wisten het al maar een enkeling nog niet. Bij sommige mensen was het een ware strijd en moeilijk om in 'goede harmonie' een leuke naam te bedenken waar iedereen het mee eens is. Maar, het is gelukt! Hier komen ze....

Rood strikje: Doesji/ Geel strikje: Guus/ Oranje strikje: Loki/ Blauw strikje: Silke/ Groen strikje: Yip/ Rood-wit- geblokt strikje: Jette/ Zwart strikje: Broes/Zonder strikje: Jack!!! Nog een week, dan mogen alle puppies naar hun nieuwe 'baasje', Jack en Guus blijven nog een weekje langer bij ons!! Gelukkig maar...... :-)

Freek is vanmorgen met Yip en Loki naar het overdekt winkelcentrum is Rijssen geweest voor de socialisatie, een enorm succes!! De komende dagen gaan we samen, steeds met 2 puppies. Volgende week nog een keer een tuincentrum, het station enz. Vanmiddag zijn alle puppies mee geweest naar de dagcamping de 'Borkeld" om lekker te spelen en om ze te laten proeven van het 'autorijden'!! Zie de foto's....

Druk? Ja, maar een ontzettende leuke 'drukte'! Slapeloze nachten? Nee, absoluut niet!! Voor herhaling vatbaar...

Fijn weekend allemaal en een gezellige Koninginnedag!

Freek, Jet, Sita, Kwiebus, Doesji, Guus, Loki, Silke, Yip, Jette, Broes, en Jack!

 


Vorige bericht: Vrijdag 20-04-2012
Volgende bericht: Vrijdag 04-05-2012Klik hier voor het nieuwsarchief