Blog

Zaterdag 10-03-2012


Wij zijn weer uitgerust!

" Ik slaap vannacht wel op de bank, schat" zei Freek gisteravond! Op advies van de dierenarts was het verstandiger dat er afgelopen nacht iemand bij Kwiebus zou blijven. Kwiebus was nog niet helemaal schoon, volgens de echo die gisteren is gemaakt. Afgesproken dat Freek de  wacht zou houden. Inderdaad kwamen er vannacht nog 2 placenta's naar buiten!

De pups doen het hartstikke goed, alle 8 zijn ze al gegroeid! De hele dag drinken, slapen, drinken, slapen....Wij kunnen maar moeilijk op gang komen om onze dagelijkse dingen te doen. Elke keer even op een stoeltje bij de werpkist zitten en kijken, het is zo'n kostelijk gezicht. We hebben ze een leuk bandje om de nek gedaan om ze op deze manier uit elkaar te houden. Elke pup een andere kleur, zo is het een fleurig en vrolijk geheel.

Wanneer de puppies heerlijk samen op een kluitje, onder de warmtelamp liggen te pitten, komt Kwiebus even naar ons toe. Ook wel weer gezellig! Voor 'lekkere' dingen hoeft ze niet uit de werpkist te komen, die worden haar wel toegeschoven. Kwiebus wordt aan alle kanten verwend! Op zaterdag gaan de honden altijd mee naar de markt. Freek haalt dan meestal kibbeling en de honden krijgen allebei natuurlijk wat mee. Tja, en vanmiddag kon Kwiebus natuurljk niet mee, maar niet getreurd, Freek kwam met een klein zakje kinbbeling thuis, speciaal voor Kwiebus. Nee hoor, wij verwennen onze honden nooit!! 

 Inmiddels zijn ook de eerste felicitatiekaartjes en kadootjes binnen. Leuk, dat mensen zo meeleven, dank jullie wel!

De bank, waarop Kwiebus is bevallen, is toch wel een beetje vies geworden. De hoes er maar afgehaald en uitgewassen, nu is alles weer citroentjes fris.Straks de werpkist nog even goed schoonmaken, een schoon fris vetbed erin en zo kunnen ze er weer een paar dagen tegenaan. Tja, dat hoort er nu eenmaal bij, maar we doen het met veel liefde en plezier.

We kunnen bijna niet wachten op het moment dat alle 16 oogjes open gaan en alle 32 pootjes rond gaan dartelen!!

Fijne avond/ weekend allemaal, ontvang een hartelijke groet van ons.

 

Freek en Jet

 


Vorige bericht: Vrijdag 09-03-2012
Volgende bericht: Vrijdag 16-03-2012Klik hier voor het nieuwsarchief