Blog

Puppieknuffelwandeling 21 oktober 2018


Eindelijk tijd om weer eens het een en ander op de site te zetten. Met een nest puppies en allebei een baan en verdere rompslomp komen we soms tijd tekort of we hebben even geen zin. Dat heeft iedereen wel eens...

Inmiddels zijn de pups alweer zes weken oud. Wat gaat het toch hard en wat zijn ze leuk! Gisteren zijn alle pups gechipt en is er wangslijm afgenomen voor DNA-profiel. Ze gaven allemaal even een piepklein piepje maar daarna waren ze het toch snel weer vergeten.

Aanstaande maandag krijgen de pups hun eerste inenting en worden ze medisch gecheckt! Altijd spannend of alles goed is. 

Ook krijgen alle pups over twee weken een mooi en goed nieuw onderkomen.

Cita blijft gezellig in Rijssen. Selena en Tim kunnen niet wachten om over twee weken hun mooie pup op te halen. Ze zijn nog druk aan het brainstormen over een leuke naam voor Cita. Leuke bijkomstigheid is dat Cita naast Kees komt te wonen. Kees is namelijk een broer van Pip! We zullen Cita vast nog vaak tegenkomen in Rijssen.

Cimmer gaat verhuizen naar Venlo, bij Arjen, Marley en hun zoon Diesel. Cimmer heeft de toepasselijke naam Tukker gekregen! Wij hebben er alle vertrouwen in dat Tukker het geweldig gaat krijgen in het mooie noorden van Limburg.

Cirra gaat 'Ely' heten en blijft ook dicht bij ons in de buurt. Namelijk in het prachtige Zwolle bij  Dick, Annet, Twan en Bo. Een mooi levendig hondje waar ze vast heel veel plezier mee gaan beleven. 

Che gaat naar het westen van het land, naar Nootdorp. Onder de rook van Rotterdam! Wat zal Che het daar naar de zin hebben. Een mooi warm nest bij Natalie, Erik, Jill en Nick. Zij hebben Che de leuke naam Tommy gegeven. 

Cai, de jongste dondersteen gaat verhuizen naar Arnhem. Cai heeft de bijzondere naam Deeks gekregen van Erwin en Jaimy. Met Deeks zal het elke dag een groot feest zijn en zal heel Arnhem deze ondeugt omarmen.

Wat zijn wij in  onze nopjes met al deze mooie mensen die zich in de toekomst over onze pups zullen ontfermen.

Afgelopen zondag, 21 oktober 2018, hebben wij weer een 'puppieknuffelwandeling' georganiseerd. Hoe leuk en gezellig dit was kunnen jullie zien op de vele foto's die gemaakt zijn op deze dag. Wij wensen iedereen die dit leest heel veel leesplezier toe maar bovenal veel kijkplezier! Klik hier voor alle foto's.

Lieve groet aan iedereen,

Freek en Jet

 

 

 


Vorige bericht: 2 oktober, ruim twee weken alweer!
Volgende bericht: Leuke foto's van Kwiebus 2018Klik hier voor het nieuwsarchief