Blog

2 oktober, ruim twee weken alweer!


Weer een leuke week achter de rug. Heerlijk om te zien hoe de vijf pups zich ontwikkelen. De oogjes gingen langzaam open en worden helder met de dag. Langzaam krijgen ze in de gaten dat ze pootjes hebben waar ze iets mee kunnen. Jippie, we kunnen ons hiermee voortbewegen! Maar eens proberen. Vier stapjes, boem...vier stapjes, boem. Hey, vijf stapjes en dan pas, boem! Dus de periode van buikschuivende puppies ligt bijna achter ons. Nog eventjes dan breiden we de werpkist uit met een ren en mogen ze fijn rondhuppelen. Wij kijken er naar uit.

De pvc buizen zijn uit de werpkist gehaald. Gezien de pups aardig groeien willen we voorkomen dat er pups klem gaan zitten!

De afgelopen week hebben we voor het eerst wat bezoekjes toegelaten. Hiervan staan al een aantal foto´s op de site maar we zullen er nog een aantal plaatsen.

Pip maar ook Kwiebus hielden alles nauwlettend in de gaten. Samen zijn ze erg beschermend naar de pups. Aan zorg door de mammies komen Cita, Cimmer, Cirra, Che en Cai niets te kort!

Zondagavond hebben we de dames en heren voor het eerst ontwormt. Dat gaf weer een lekkere smeerboel. De nageltjes worden scherp en lang, dat is niet fijn voor Pip en Kwiebus. Deze week worden ze gekortwiekt. Hiervoor zijn de pups aan het goede adres!

Foto´s Kraambezoek


Vorige bericht: 24 september 2018
Volgende bericht: Puppieknuffelwandeling 21 oktober 2018Klik hier voor het nieuwsarchief