Blog

Dag Pleun!


Vrijdag 29 juli j.l. heeft Heidi samen met Stein, Mees en een vriendje onze lieve drol Pleun opgehaald. Wij hadden al wat foto's geplaatst maar Heidi stuurde ons er nog een paar en vertelde het volgende:

"De eerste nacht in Ermelo heeft Pleun goed doorstaan. Een klein lichtje aan en Pleun ging lekker slapen tot 04:30, even een piepje om te plassen en daarna weer lekker geslapen tot 07:30 uur. Daarna de hele dag dollen en gezellig spelen. Ook heeft ze haar eten heerlijk opgegeten".

"Pleun zit op puppycursus. De instructrice vindt haar helemaal leuk. Met Pleun kunnen we tenminste wat mee, zei ze!"  Ze sprong gelijk op andere pups. Nee, Pleun is absoluut niet bang. Ze doet het op de cursus heel goed".

Vandaag schreef Heidi het volgende:

"Het gaat hartstikke goed hier. Pleun is blij en gezellig. Ze bijt steeds minder ( de kinderen vonden het niet zo leuk) De clickertraining, die ik elke dag doe, gaat ook goed en ze begint steeds beter buiten te plassen en te poepen. Tussen 23:00 en 24:00 uur laat ik haar nog even uit en dan meldt ze zich pas weer rong 06:30/07:00 uur. Vaak wil ze dan nog wel zonder morren een uurtje terug in de bench.

Gisteren gingen we Stein ophalen van zomerkamp en daar lag ze heerlijk op de grond te pitten in het theater terwijl de muziek op standje megaherrie stond en de kinderen voor haar neus zaten.

Gisteravond hadden we een verjaardag. Daar joeg ze de hond van mijn broer van haar kussen en pikte het lekker in om heerlijk te kunnen slapen".

Heidi, Her, Stein, Maud en Mees geven aan dat ze ontzettend blij zijn met Pleun!! Foto's...

Voor ons heerlijk om te horen!!

Lieve groet,

Freek en Jet

 


Vorige bericht: Dinsdag 26-07-2016
Volgende bericht: Dag Momo!Klik hier voor het nieuwsarchief