Blog

Dinsdag 28-02-2012


Vanavond is Kwiebus weer bij de dierenartsenpraktijk geweest om te wegen, maar liefst 19.3 kg. Je ziet haar met de dag ronder worden, en zeker ook trager. Springen, is er nu eventjes niet bij, alles gaat wat stijfjes. Het eten gaat er trouwens nog steeds in als worst!! De dierenarts kwam  nog even om het hoekje kijken en vond Kwiebus er heel goed uitzien. Dat geeft toch wel even weer een goed gevoel.

Zoals jullie allemaal op de foto's hebben kunnen zien, zijn we in het weekend bezig geweest met de voorbereidingen van 'de kraamkamer" ! Inmiddels staat er alleen nog de werpkist,  zodat Kwiebus hieraan al vast kan wennen. De rest is netjes weer opgeruimd, tot het zover is...

Ook de warmtelamp hangt trouwens, op dit moment, boven de werpkist om de goede temperatuur te kunnen bepalen. De lamp heeft inmiddels al op verschillende hoogtes gehangen, eindelijk  hangt ie nu goed! Het weer speelt hierin natuurlijk ook een rol. Tja, je moet er wat voor over hebben, maar het is tot nu toe erg leuk om hier mee bezig te zijn.

Wij zijn benieuwd hoeveel pootjes, oortjes en staartjes er straks in ons huis rond dartelen. Ze groeien in elk geval in een gezellige, warme en huiselijke kring op!!

We houden jullie natuurlijk op de hoogte!

Groetjes,

Freek en Jet


Vorige bericht: Donderdag 23-02-2012
Volgende bericht: Vrijdag 02-03-2012Klik hier voor het nieuwsarchief