Blog

Dinsdag 26-07-2016


De langste tijd met de pups ligt achter ons. A.s. zaterdag zijn de pups acht weken oud en komt er voor ons nu een periode aan van afscheid nemen van deze knappe dames. Op de vraag of wij dit moeilijk vinden kunnen we zeggen 'ja'! Maar als fokker calculeer je het afscheid nemen in en dat is goed. Gelukkig blijft Pollie nog een weekje langer en blijft Sjuul nog ruim twee weken langer. Dus we hoeven niet in een keer afscheid te nemen.

A.s. vrijdagmorgen gaat Pleun ons als eerste verlaten. Pleun is een snel en wendbaar hondje. Ze is zeer actief als ze net wakker is en doet leuk met de rest mee. Pleun is een vrij en uitdagend doesje maar dat zijn ze eigenlijk alle vier. Pleun krijgt een heerlijke plek in Ermelo, dichtbij het bos en water waar ze heerlijk kan wandelen en ravotten. Wij zijn er van overtuigd dat Pleun het goed krijgt.

Maandag 1 augustus gaat Momo het nest, en ons natuurlijk, verlaten. Momo is een ondernemend, ondeugend hondje dat nergers voor terugschrikt en overal bovenop duikt. De wereld ligt voor haar open en Momo wil het gaan ontdekken. Een doesje waar je ongelofelijk regelmatig van in een deuk ligt. Momo maakt maandag de lange reis naar Nieuwegein. Daar kan ze heerlijk spelen met Oogi. Dat worden vast hele dikke maatjes. Ook Momo krijgt het gegarandeerd goed bij Anniek en Nickel. 

Voor zover een kort verslagje van de eerst twee doesjes die ons als eerste gaan verlaten. Na het afscheid komen we hier nog op terug. 

Afgelopen zaterdag hebben we genoten van de door ons georganiseerde 'Reggedoespuppieknuffelwandeling'. Wederom een heel gedoe(s) rondom het Reggehoes! Wat was het een mooie dag! Jammer, dat niet alle Reggedoezen aanwezig konden zijn vanwege vakantie of andere redenen maar dat komt vast een volgende keer weer goed. 

De meeste mensen die ons volgen op de site hebben de foto's van de wandeling wel gezien maar ik zet toch nog even de link naar foto's in dit blog. Deel 1en hier deel 2.

Wij zijn op dit moment nog steeds aan het socialiseren  van de pups. Erg leuk. Met name Freek is er druk mee. Naar de stad, naar het bos, in de auto, aan de lijn lopen, benchtraining, naar de winkel, bij de dierenarts kijken en even wegen, bij de trein en het leukst van alles is het terras want daar neemt Freek altijd koffie met notentaart.....met slagroom!! Juist, die slagroom........jammie!! De dames smullen ervan.

Wij breien weer een eind aan dit verslag. Geniet nog even met ons mee!! Foto's...

Er staan helaas een aantal foto's overdwars op de site. Op de computer staan ze allemaal goed. Wij werken nu met Windows 10 die het onmogelijk maakt deze te roteren. Dan moeten jullie je hoofd maar roteren :-)

Lieve groet van ons 2,

Freek en Jet

 

 


Vorige bericht: Maandag 18-07-2016
Volgende bericht: Dag Pleun!Klik hier voor het nieuwsarchief