Blog

Maandag 18-07-2016


Eindelijk, Reggedoes.nl is weer in de lucht. Het duurde even maar we kunnen weer. Alles is weer geinstaleerd inclusief de vele foto's!

Het gaat goed met onze '3 dikke dames'. Inmiddels is er een 4de 'dikke dame' bijgekomen en dat is Beadu. Kleine Beadu is nog steeds de kleinste hoor maar komt heel goed mee met haar zussen. 

Inmiddels zijn de pups 6 weken en worden steeds leuker. Ondernemend ook, kun je wel zeggen. Met name Buuf en Bieke. Beadu is het rustigst en Beerke zit er een beetje tussenin. Maar er kan nog veel veranderen!

Sinds gisteren zijn de pups overdag in de speeltuin bij ons achter in de tuin. Samen hebben ze de grootste schik met de ballen, flostouwen, tunnel en de vele knuffels. Daarna is het slapen, piesen, poepen, eten en weer spelen....

Freek is vanaf vandaag twee weken vrij om zich met het socialiseren bezig te houden. Vandaag is Freek met Buuf de stad ingeweest. Even naar de markt en naar het centrum. Een mooie vrije hond. Heerlijk om te zien. Ze kreeg veel aandacht van mensen en dat vond Buuf helemaal niet erg!!

Morgenmiddag worden alle pups gechipt en woensdagmiddag komt de dierenarts om de pups goed te onderzoeken en in te enten. ( Toch altijd weer een spannend moment voor de fokker!)

Het mooie nieuws is ook dat alle pups al een nieuwe eigenaar hebben en allemaal hebben ze een mooi lief hondje uitgezocht. Niet gemakkelijk voor iedereen maar het is gelukt. 

Buuf gaat over 2 weken verhuizen naar Nieuwegein bij Anniek, Nickel en schapendoes Oogi. Buuf gaat voortaan als Momo door het leven. Een mooie naam uit een animatiefilm waarin Oogi en Momo vriendjes zijn! Leuk bedacht. 

Bieke zal tot half augustus bij ons blijven voordat ze gaat verhuizen. Bieke gaat naar Hannie, Erik, Noah en Jasper en blijft gezellig in Rijssen wonen. Haar halfzusje( Reggedoes) Jip zit met smart op haar te wachten om samen te spelen en dikke maatjes te worden. Bieke heeft de mooie naam 'Sjuul' gekregen.

Dan hebben we Beerke. Beerke komt te wonen in de mooie bosrijke omgeving van Ermelo. Heidi, Her, Stein, Maud en Mees kunnen bijna niet wachten. Hun allereerste hondje! Na veel wikken en wegen hebben ze besloten hun nieuwe doesje 'Pleun' te noemen. Een mooie naam wat goed bij dit mooie poepie past. 

Tot slot onze lieftallige kleine Beadu. Zij moet een heel eind in de auto zitten als ze gaat verhuizen. Beadu gaat namelijk in het verre Sibbe ( bij Valkenburg) wonen. Daar zal ze met liefde opgroeien in het mooie Limburgse landschap . Haar nieuwe baasjes zijn Marionne en Jo. Samen hebben ze twee uithuizige dochters. Deze familie is al jaren bekend met het ras schapendoes. Marionne en Jo hebben besloten dat Beadu voortaan Pollie zal heten. 

Bijna een maand inhalen valt niet mee. Dan zou er geen eind komen aan deze blog. 

We hebben met heel veel plezier veel bezoek mogen ontvangen en zullen zoveel mogelijk leuke foto's van de afgelopen tijd op de site zetten. Wij denken dat deze voor zich spreken.

Klik hier voor de rest van de foto's!

Ontvang allen een lieve groet van ons.

Blijven jullie ons volgen?

 

Freek en Jet

 

 

 


Vorige bericht: Maandag 27-06-2016
Volgende bericht: Dinsdag 26-07-2016Klik hier voor het nieuwsarchief