Blog

Maandag 27-06-2016


Als we achterom kijken dan zien we week 3 alweer in het verleden! Onze 'dikke dames' doen het supergoed en krijgen steeds meer babbels. Heel soms denken we dat er al karaktertjes bovenkomen maar dat kan ook de volgende dag weer anders zijn. Wel kun je al zien wie  nummer 1 is in de ontwikkeling tot nu toe. Dat lijkt ons Buuf. Direct allert als ze iets hoort en onderneemt soms al het ontsnappen uit de werpkist. Maar goed, ze zijn nog maar 3 weekjes, er kan nog veel veranderen. 

We genieten met volle teugen van de momenten dat de dames wakker zijn. Heerlijke geluiden, soms al een beetje blaffend, leuk spelen met elkaar en elkaar in de oortjes en staartjes bijten.

Schapendoezen liggen graag met hun kop ergens op. We hebben daarom maar wat meer knuffeltjes in de werpkist gelegd. Ze maken er dankbaar gebruik van. Vertederend om te zien.

En ja, de nageltjes zijn inmiddels allemaal met succes geknipt. Dan kun je maar het beste doen als ze lekker slaperig zijn anders heb je steeds van die spartelende pootjes en kan het zomaar mis gaan. 

Zoals een aantal foto's aangeven hebben we deze week wat bijgevoerd maar eigenlijk is het nog niet nodig. Ze krijgen nog steeds voldoende melk van Pip en Kwiebus. Toch willen we proberen de beide mammies wat minder bij hun kroost laten zodat ze toch leren zelfstandig te eten, Voor het het 'toetje' mogen ze weer naar mammie toe. Het zal niet meevallen want Pip is ontzettend zorgzaam.

Zondag hebben we weer bezoek gehad en zijn er weer leuke kiekjes gemaakt! Er komen nog meer foto's van deze week, er zijn nog steeds problemen met onze laptop. Wij proberen het zo snel mogelijk op te lossen!

Tja, wij sluiten maar weer af met:

4 kwispelende staartjes, 8 prachtige hangoortjes, en 16 spartelende pootjes en 4 ontzettende lieve koppies!! Wat een heerlijkheid...

Blijft u ons volgen?

Lieve groet,

Freek en Jet


Vorige bericht: Dinsdag 21-06-2016
Volgende bericht: Maandag 18-07-2016Klik hier voor het nieuwsarchief