Blog

De bevestiging!


 

 

Vandaag voor de tweede keer een echo laten maken. En ja hoor, nu duidelijk te zien!! Zeker 6 puppies zijn in aantocht. Nog vier weken te gaan, wat spannend. 

Pip begint behoorlijk te groeien. Deze week gaan we over op puppievoer omdat dit voedzamer is. Door groei vraag haar lichaam meer waardoor ze wat meer voedinsstoffen nodig heeft.

Pip is nu een beetje brommerig naar andere honden. Het eten was wat minder maar gaat nu weer beter. Kortom, ze is echt 'zwanger'!

Nog even dan gaan we de hele kraamkamer in de woonkeuken weer in orde maken. Inmiddels puppiemelk aangeschaft, de nodige kranten verzameld, gekeken wat we straks weer aan leuke speeltjes in onze 'puppiespeeltuin' kunnen gebruiken enz.... 

Ook leuk om te weten is dat wij op zaterdag 23 juli a.s. een 'ReggedoesPuppieKnuffelwandeling' organiseren. Een heerlijke dag om te knuffelen met onze puppies en een wandeling met ons te maken in de mooie bossen van Rijssen. Op deze site kun je foto's bekijken van eerdere gemaakte wandelingen die door ons georganiseerd zijn. Je kunt je hiervoor opgeven via info@reggedoes.nl. 

Bekijk hier de echo en de foto's die vanmiddag gemaakt zijn! Echt leuk om te zien.

Blijf ons volgen!

Groetjes,

Freek en Jet

 


Vorige bericht: JippiedePippie, Pip is drachtig!
Volgende bericht: CompilatieKlik hier voor het nieuwsarchief