Blog

Loopsheid Pip!


Tijd vliegt voorbij en onze plannen komen steeds dichterbij! Inmiddels zijn we druk bezig met het zoeken naar een leuke reu voor Pip. Leuk om te doen nog leuker om alle prachtige reu's te bekijken. Wie oh wie is de knapste en past het beste bij Pip?

De tweede loopsheid van Pip laat op zich wachten waardoor de dekking waarschijnlijk tijdens de derde loopsheid wat opschuift. Maar we houden jullie uiteraard op de hoogte.

Sita wordt een dagje ouder maar kleine Pip zorgt goed voor haar. Sita krijgt wat meer last van haar ogen maar Pip zorgt ervoor dat ze mooi schoon blijven en Sita geniet daar enorm van. Een lief gezicht om te zien.

De zomervakantie komt er al weer aan. Wat een fijne gedachten! Nu met ons allen maar hopen op heel mooi weer. Wij krijgen de doesjes Jip en Cees gezellig te logeren, daar zien we erg naar uit. Jip is hier inmiddels 'kind aan huis'. Cees is ook al eens een dagje geweest maar mag nu een paar weekjes blijven. Wat een feest, samen ravotten in de tuin en in de bossen. 

Binnenkort gaan we een paar dagen kamperen in het noorden van het land. Heerlijk met de honden erop uit. En natuurlijk een dagje uitwaaien op schiermonnikoog. Wij hebben er zin in.

Tot schrijfs,

Freek en Jet


Vorige bericht: Reggedoessnertwandeling 15 februari 2015
Volgende bericht: Jette, Guus, Cees en Jip uit logeren!Klik hier voor het nieuwsarchief