Blog

Even bijpraten 2014!


Tjonge, het is alweer een tijd geleden dat we een blog hebben geplaatst. Hoog tijd om onze belevenissen met Sita, Kwiebus en Pip met jullie te delen. Uiteraard zijn er inmiddels ook weer een aantal logeerhondjes geweest. Een gezellige drukte!

Jip viel met de neus in de boter. Maar liefst een lang weekend mee naar Zoutkamp en een dagje Schiermonnikoog! Logeren in een caravan was iets nieuws voor Jip maar het is haar prima bevallen. Zo ook het dagje uitleven op het prachtige strand van Schiermonnikoog. Samen met Marijke, Eric, Inge en natuurlijk Silke en Juul. Bij de 'Merlijn' een hapje gegeten! Na een mooie dag op de boot weer terug naar Zoutkamp. En hier, bij ons thuis, was Jip zo weer gewend. Alsof ze niet weg geweest was.

Korte tijd daarna kwam Yip ( met Y) een weekje bij ons logeren. Precies in een week dat Pip 'dekrijp' was!! Gezien Yip een reutje is......! Dus dat werd een weekje 'gescheiden' leven. Niet leuk voor Yip, niet leuk voor Pip. Toch is het al met al een mooie week geweest en heeft hij, samen met Kwiebus en Sita 12 km hardgelopen met Freek!! Yip, een prachtige lieve reu waar wij allebei dol op zijn.

Toen kwam kleine Kees ( van Chica v/h/ Haskerhus) een dagje logeren. Wat leuk! Even weer een pup in ons midden. Kees was binnen een uur helemaal gewend en huppelde lekker met de andere doezen mee en deelde graag de rustplekken met Pip. Een prachtig vrij hondje. Zie hier ook het grappige filmpje van kleine Kees!

In de laastse week van Oktober kregen we Jette ( uit ons eerste nest) een weekje te logeren. Destijds de grootste 'dondersteen', zelfreddende en kleinste pup. Werkelijk waar, Jette is geen steek veranderd. Een heuse does: 'Ik luister toch niet naar jullie'! Maar nog steeds een hele lieve schat. 

En dan een kleine terugblik op onze vakantie met Sita, Kwiebus en Pip in Julianadorp aan Zee. 

Het was begin September, gezellig op een boerderijcamping dichtbij zee. Ruim twee weken hebben we prachtig weer gehad. Heerlijke wandelingen gemaakt met de honden en genoten van al het mooie om ons heen. Wij zeggen: 'bekijk gewoon de foto's even, die vertellen genoeg. 

Groeten van ons,

Freek en Jet


Vorige bericht: ReggedoesWandeling 22 juni 2014!
Volgende bericht: Reggedoessnertwandeling 15 februari 2015Klik hier voor het nieuwsarchief