Blog

ReggedoesWandeling 22 juni 2014!


Na uren in de soepen geroerd te hebben en na uren staan aan het aanrecht om 80 broodjes te smeren en te beleggen was het zondagmorgen eindelijk zover. De door onszelf georganiseerde 'ReggedoesWandeling'! Wandelen met bijna alle nakomelingen van Kwiebus. Aanwezig waren:  Broes, Guus, Yip, Jette, Silke, Juul, Pip, Kees, Dirk, Jip, Joy en een teckeltje, Fleur! En niet te vergeten moeder Kwiebus. Sita moest het na een operatie rustig aan doen en kon helaas niet mee. 

Buienradar gaf regen aan terwijl we alles buiten hadden opgesteld. En ja hoor, rond 10:15 uur begon het zachtjes te regenen. Rond 10:30 uur kreeg de hemel een grotere uitlaatklep en kwam het met bakken uit de lucht. Onze gasten met de honden zouden om 11:00 uur komen.....Wat nu? Kort voor 11:00 uur werd het droog en hebben we alles nog droog kunnen krijgen. Daar kwamen onze eerste gasten....

Gezelligheid alom! Dit alles onder het genot van koffie met cake en limonade voor de kinderen.  Wat een leuke groep mensen maar nog mooier was het terugzien van onze pups! Allemaal hebben ze een plekje in ons hart!!! Het klinkt misschien vreemd maar ergens weet je van elke hond nog hoe het karakter was als pupje in het nest. Nu zie je het toch op de een of andere manier weer terug. 

We kunnen van deze dag een heel verhaal op de site zetten maar we denken dat de foto's voor zich spreken!

De dag hebben we afgesloten met 'soep' en 'broodjes'! Het roeren en smeren is de moeite waard geweest.

Freek en Jet

 


Vorige bericht: Kees komt logeren!
Volgende bericht: Even bijpraten 2014!Klik hier voor het nieuwsarchief