Blog

Terug van weggeweest!


"We missen jullie leuke verhaaltjes op jullie blog" zeiden Emil, Gerrie Vogel en hun hond Guus!

Tja, ze hebben gelijk! Door allerlei omstandigheden en andere prioriteiten is er een half jaar niets van gekomen om de site bij te houden. Vanaf nu gaan we het weer oppakken. Natuurlijk hebben we nu geen nestje en zullen de verhaaltjes wat minder zijn dan voorheen.

Met Sita, Kwiebus en Pip gaat het prima. Sita is vorige week aan een ontsteking aan haar poot/voet geopereerd maar hersteld erg goed! Morgen mogen de hechtingen eruit en mag ze weer zonder sok fijne lange wandelingen maken en alles doen wat de dierenarts verboden heeft. Gelukkig heeft Sita de (lampen)kap niet nodig gehad, ze liet haar wond erg netjes met rust. Brave hond!!

Kwiebus is weer helemaal hersteld van de bevalling. Haar vacht heeft veel te lijden gehad na de bevalling en haar staart was wel heel erg dunnetjes geworden. Nu heeft ze haar mooie vacht en dikke staart weer terug en is ze mooier dan ooit tevoren. Ze is lief en vindt (bijna) alles goed. Ze begint ook steeds meer met Pip te spelen wat prachtige taferelen met zich meebrengt!

En nu Pip.....waar zal ik eens beginnen?

Pip ontwikkeld zich ontzettend goed. Natuurlijk is het nog een jonge hond en erg ondernemend. De tuin staat uiteraard op de kop, grote gaten, kale struiken, overal takken en de bloemen smaken als worst. Maar ondanks dat is het een lieve hond! Zodra ze nieuwe dingen ziet/ ontdekt loopt ze alles na. Zo zag ze mij de droogmolen tevoorschijn halen uit de schuur. Wat een vreemd ding en dan die wasknijpers.....! Maar goed, door al haar nieuwsgierigheid bleef Pip in een afgesloten schuur achter! Na 10 minuten hoorde ik gekrabbel aan de schuurdeur......(maak het verhaal maar af!)

Kippen blijven ook interessante beesten, vooral wanneer ze vrij rondlopen! Deze week had ze er één te pakken, nog net op tijd liet ze los. De kip er vandoor, Pip achterlatend met een bek vol veren! Hier zie je leuke foto's van Sita, Kwiebus en Pip 2014!

Onlangs waren we 25 jaar getrouwd. Ter gelegenheid daarvan waren we met onze kinderen een weekje naar de sneeuw. Sita ging logeren in een hondenpension en Pip en Kwiebus gingen een weekje logeren bij Marijke, Eric, Inge, Silke en Juul in Groningen! Hun belevenissen kunnen jullie lezen in het volgende leuke verhaal van Marijke. 


Vorige bericht: Nieuws uit Rotterdam over Polle!
Volgende bericht: De logeerpartij in Groningen!Klik hier voor het nieuwsarchief